רגישות לחלבון החלב-קזאין

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/04/2012 | 18:19 | מאת: אורית

שלום רב, בת 37 בריאה ללא מחלות מיוחדות, יש לי חשד כבד שאני אלרגית לחלבון החלב, (אני לא מדברת על לקטוז אלה על קזאין) איזה בדיקות עליי לבצע כדי לאמת את האלרגיה הנ"ל? האם רופא גסטרו הוא הכתובת הנכונה או שאפשר לגשת לרופא משפחה תודה !!

29/04/2012 | 08:57 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

לצערי אין תבחינים אמינים לשאלתך , יש תבחנים לא מדויקים

06/03/2013 | 01:45 | מאת: לילי

האם לעניות דעתך טסט אלרגיה בעור אינו אמין לקזאין? אני חושדת באלרגיה לקזאין היות ונסיבתית יש לי קוצר נשימה לאחר שתיית חלב נטול לקטוז לחלוטין 2% שומן(יש אי סבילות לקטוז) שאינו אמור לגרום להתקף אסתמה. (נמצאת במעקב אצל מומחה ריאות והבדיקות תקינות, גם אא"ג וכל בדיקות דם ואולטראסאונד היו תקינות)

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה