הסבר CT מעיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/12/2008 | 18:53 | מאת: דב

ד"ר שלום רב. ב - CT מלפני שבוע נמצא הממצע הבא: ללא הרחבת פיתולי מעיים. מודגם עיבוידופן של מספר לולאות מעי דק בבטן השמאלית כנראה ג'ג'ונום. דיברטיקולים מרובים בסיגמה ובודדים בקולון היורד, ללאסימני דלקת. אני בן 61 עם עבר של גידול סרטני בערמונית שהסר בניתוח רדיקלי בגיל 54 . סובל משילשולים מרובים 6 יציאות ביום לא כולם שילשולים בדרך כלל יציאה חצי שעה לאחר כל ארוחה שהיא. לבלב לא מיצר מספיק אינזימים היתגלה בבדיקה מיחדת לספיגת שומנים במעבדה באיכילוב ומקבל כדורי CREON ,כומו כן מקבל כדורי אומפרדקס ביגלל ארוזיה באנטרום. תודה דב תשובה ממצא שמדווח מעלה שאלה לגבי מחלה במעי הדק שיכול להסביר את תלונתיך ולכן יש צורך בפניה למרפאת גסטרו יתכןשיהיה מקום לאנטרוסקפיה עם ביופסיה

02/12/2008 | 15:46 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

ממצא שמדווח מעלה שאלה לגבי מחלה במעי הדק שיכול להסביר את תלונתיך ולכן יש צורך בפניה למרפאת גסטרו יתכןשיהיה מקום לאנטרוסקפיה עם ביופסיה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה