אנא עזרה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/03/2009 | 16:58 | מאת: מיטל

היי שמי מיטל ואני בת 28 סובלת מצואה רכה בבוקר על גבול השילשול מילפני שנה לערך הייתי אצל רופא מומחה והוא אמר שהכל בסדר איתי האם זה נורמאלי צואה רכה בבוקר ???? במהלך היום אני בשירותים שוב אך צואה רגילה ליפעמים גם רכה כמו הבוקר אני רוצה להרות אך מפחיד אותי אולי יש לי סימנים מקדימים לסרטן המעי הגס?...אנא אולי תוכל לישפוך אור על מצבי???

17/03/2009 | 07:39 | מאת: Z

למיטל שלום תלונתך אינה מחשידה לסרטן המעי הגס , אבל במידה ותרבית צואה עקרה יש לבדוק אי סבילות לסוכר חלב ויש לבצע תבחין נשיפה בכיוון הזה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה