פוליפ- מודאג

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/12/2008 | 16:52 | מאת: יוסי

שלום רב, שמי יוסי , אבי עבר לפני מספר ימים בדיקת גסרוסקופיה , הכל נמצא תקין , מלבד העובדה שהוצא לו מהקיבה: “פוליפ זעיר באנטרום”. שהוצא בשלמותו ונשלח לבדיקה שאלותי הם: 1. האם פוליפ הוא בעצם גידול סרטני או שזה רק גידול שעלול להפוך לסרטני אם לא מוציאים אותו? 2. האם לאחר ההוצאה דרוש רק מעקב אם הוא הוצא בשלמותו.? אני נורא מודאג על אף שהרופא של אבי אמר כי אין מה לדאוג ממתין לתשובה יוסי

12/12/2008 | 17:13 | מאת: z

הגדרת פוליפ אינה מבטאת סרטן והמשמעות אמיתית היא בתוצאה הפתלוגית

12/12/2008 | 17:26 | מאת: z

פוליפ אינו שווה סרטן , החלאה לפי תוצאה היסטולוגיה בעירקרון פוליפ קטן בקיבה נראה כתהליך שפיר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה