כאבי בטן מויטמין C

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/12/2008 | 13:33 | מאת: חנה

אני בת 40 בשנים האחרונות סובלת מאוד מכאבי בטן אחרי אכילה של פירות כמו אפרסמון, קיווי ובננות. אמרו לי שיש אפשרות שזה קשור לכך שהם מכילים הרבה ויטמין C. האם אכן יש קשר ואם לא מה יכולה להיות הסיבה לכאבים? לחנה שלום לא סביר שכמות ויטמין C רבה אינו גורם לתלונותיך אך כאבים קשורחם לאוכל מרמזים על מחלת קיבה נא לפנות למרפאת גסטרו

02/12/2008 | 15:45 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

לחנה שלום לא סביר שכמות ויטמין C רבה אינו גורם לתלונותיך אך כאבים קשורחם לאוכל מרמזים על מחלת קיבה נא לפנות למרפאת גסטרו

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה