כאבים חזקים אחריי חלב

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/12/2008 | 16:42 | מאת: אתי

לאחרונה לאחר שתיית נס קפה או אכילת מטוגן יש לי כאבים חזקים בבטו ובחילות ואפילו הקאות אחריי אכילת מטוגן אני לא יכולה לשתות חלב נקי ולא נס על בסיס חלב או אפילו מעט חלב בנס קפה מה יכולה להיות הסיבה לכך?

03/12/2008 | 19:04 | מאת: גרה גמאל

כאבי בטן אחרי שתיית חלב ומתוגן יכול להיות משני למספר סיבות ,השכיח גסטריטיס (דלקת בקיבה )או איסבילות לסוכר החלב שזה לקטוז. מומלץ בהתחלה לא לאכול דברים מטוגנים ,לפנות לרופא לקבל טיפול ראשוני לדלקת בקיבה. בהמשך שתי אפשריות אחד להפסיק מוצרי חלב לשבועיים או לבצע בדיקת נשיפה ללקטוז בבית חולים הלל יפה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה