בדיקה ללבלב

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/12/2008 | 14:09 | מאת: משה

לפני 3 שבועות היו לי כאבי בטן 3 ימים רופא המשפחה נתן לי לעשות אולטרהסאונד בטן עליונה והודגם מוקד היפואקוגני בלבלב בקוטר 6 מ"מ. רופא המשפחה שלח אותי לרופא גסטרו הגעתי אליו כבר בלי כאבים כבר 3 שבועות רופר גסטרו רצה לתת לי לעשות סיטי אבל בגלל היותי אסטמתי אז הוא אמר שבלי זריקה הסיטי לא שווה שום דבר הרופא שלח אותי לעשות אולטראסאונד פנימי שרואים את הלבלב. האם לאחר 3 שבועות שלא כואב לי הבטן ואין לי סכרת או כולסטרול ולאור זאת שיש לי רק מוקד של 6 מ"מ אני חייב לעשות את האולטראסאונד הזה. תודה על תשובתכם

למרות שאין לך סימפטומים עדיין חשוב לבדוק את הנגע בלבלב. שיטת האולטראסאונד האנדוסקופי היא שיטה טובה מאוד לצורך זה. לכן התשובה היא - כן. בהצלחה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה