ריח

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

21/01/2020 | 22:22 | מאת: הדר

דר שלום רב, התחלתי ליטול כדורי מינוציקלין לפצעים בישבן. לאחרונה יותר ויותר אני יודעת בוודאות שיש לי ריח רע מהפה,לא משנה כמה אני אוכלת,שותה,מצחצחת שיניים ולועסת מסטיקים. רציתי לדעת האם יש קשר? ואיך אני יכולה לדעת בוודאות (עי ניסוי כלשהוא?) שזה מגיע מהכדורים אותם אני נוטלת במשך שבועיים וחצי האחרונים? בנוסף רציתי להוסיף שבערך שבועיים לפני תחילת לקיחת הכדורים ,זו הייתה תקופה שאכלתי במקסימום ארוחה אחת ביום מחוסר תיאבון ,אך כאמור,זה ארך שבועיים לפני לקיחת הכדורים והתזונה שלי חזרה להיות נורמטיבית. יכול להיות שיש קשר עוד מאז? תודה

כמעט הרוב המוחלט של הסיבות לריח רע מהפה מקורן בבעיות בפה, מציע לפנות לרופא שיניים / אא"ג.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה