כאבי בטן שלא עוברים כבר 5 יום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/01/2020 | 21:35 | מאת: פיני

שלום אני בן 22 ובלי שום בעיה ביציאות שלי עד המקרה הזה, אני כבר מיום רביעי סובל מכאבי בטן חזקים אחרי הליכה לרופא הוא הביא לי כדורים בשם פפברין שהקלו בכאבים משמעותית אך הכאבים עדיין נשארו בנוסף לכדורים הוא הביא לי מעין סירופ לשלשולים ביום ראשון חזרתי אליו כי הטיפול לא כלכך עזר והכאבים עדיין נשארו אז אחרי בדיקה קצרה הביא לי ציפרודקס לקחת פעמיים ביום נכון לעכשיו הכאבים ירדו משמעותית אבל הם עדיין נשארו חשוב לציין שלא הקאתי בכלל ואין לי דם בצואה כלל אני שותה כמויות גדולות של מים כל היום ואוכל ארוחות קטנים של אורז או מרק. לפי מה שהרגשתי עד עכשיו ולא אמרתי לרופא כי לא הרגשתי שזה חשוב זה שאני מרגיש תמיד אחרי כל יציאה שיש לי עוד משהו שלא יצא ולא משנה כמה אני מנסה בכח כלום לא יוצא יכול להיות זה המקור לכאבי הבטן?

הכאב שאתה מתאר אינו ספציפי למחלת מעי מסוימת. מציע לפנות להערכה מסודרת.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה