גרפסים מרובים - גזים מרובים מה -פה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/12/2019 | 14:17 | מאת: יהודה

שלום רב, אני בן 55 בריא ולא נוטל תרופות כלל. לפני כשנתיים התחילו לי גרפסים מרובים (הוצאת גז מה - פה) מבקש לציין שעשיתי לפני כשנה שלוש בדיקות בלי קשר לבעיה זו אלא בגלל הגיל א. גאסטרוסקופיה ב. קולונסקופיה ג. קפסולה כולן היו תקינות האם יש טיפול כלשהוא לבעיה זו, או יש צורך בבדיקה אחרת נוספת שיכולה לעזור ? בתודה רבה יהודה

ישנם דברים בפנייתך אשר מצביעים על בירור נרחב שעברת (כמו קפסולה) מניח שהיתה סיבה לנ"ל לפיכך מציע שתסור עם הנ"ל למרפאת גסטרו באופן מסודר. במידת הצורך יוחלט על הצורך בבירור נוסף

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה