בדיקת נוגדנים ליומרה לאחר כישלון בטיפול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/12/2019 | 11:53 | מאת: גבריאל

היי, אני משתמש מזה תקופה של 3.5 חודשים ביומרה כרגע 40 מג אחת לשבועיים . אני לא מרגיש שיפור וגם בדיקת הדם לא מראה על שיפור. קבלתי הפניה לבצע בדיקת נוגדנים humira and humira ab - 00295. אשמח לדעת מתי עליי לבצע את הבדיקה ? האם הכי מומלץ לבצע באותו היום שאני אמור לקחת את היומרה ( אבל לפני שאני לוקח)? ומה אפשר לחמוד מהתוצאות? תודה רבה

ביום הטיפול ולפני נטילת המנה הבאה. מניח שאתה מטופל כמקובל עי רופא מומחה שעוקב אחר מצבך. מציע לפנות אליו/אליה להבנת המשמעויות והחלופות.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה