בדיקת דם לנוגדנים למעי רגיז

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/11/2019 | 23:01 | מאת: אנונימית

בקישור הזה https://www.doctors.co.il/medical-articles/207324/ מתוארת בדיקת דם חדשה. אני מנחשת שהיא פרטית, אך איפה ניתן להזמין אותה ולבצע אותה?

לא נפתח הקישור ואני לא מכירה נוגדנים למעי רגיז משום וזה לא מחלת מעי זה הפרעה תפקודית בלבד

25/11/2019 | 08:31 | מאת: אנונימית

אולי כדי להוריד מהכתובת את הסימן של המקף כדי שהקישור יפתח. הקישור מוביל לכתבה שגם שם יש קישור אחר, זה מבוסס על מחקר מדעי שנעשה לפני 6 שנים. לא אמורה להיות שום בדיקת דם מתקדמת למעי רגיז?

26/11/2019 | 20:06 | מאת: רועי

מעי רגיז זו לא הפרעה תפקודית בלבד, בגלל שלרפואה המערבית אין פתרון או ממצא שמעיד על כך הפכו את המטופלים למפגרים. מעי רגיז זו מחלה במעי נקודה. לכן נקרא (מעי) רגיז ולא "אדם" רגיז וכ'ו הראי הבעיה נמצאת במעי ובעיה כרונית היא מחלה. מה שלא מסתדר לי עם תשובתך.. יום נפלא ורק בריאות כמובן שזו היא דעתי האישית. (אחרי כ 5 שנים עם מעי רגיז ואז בשנה השישית אבחון לקרוהן.)

30/11/2019 | 20:19 | מאת: אנונימית

סליחה אבל נראה לי שאתה לא רופא. לכן אתה לא אמור לקחת את תפקיד הרופאה בפורום ולתת לי יעוץ במקומה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה