Mild chronic corpus gastritis

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

14/11/2019 | 17:43 | מאת: Melody

היי הסתכלתי כרגע על תוצאת בדיקת גסטרוסקופיה שעשיתי בעקבות צרבות שהיו לי עכשיו מאז שהפסקתי לאכול בערב זה עבר לי. אני מפסיקה תמיד לאכול מהשעה 17:00 שאלה ראשונה : האם זה אומר שזה בהכרח קשור לזה שסבלתי מצרבות ? שאלה שנייה : שהסתכלתי שוב על התוצאות אני רואה שרשום שם Normal duodenal mucosa . ו - mild chronic corpus gastritis זה אומר שיש לי דלקת כרונית בקיבה ? ממה זה נגרם והאם אני אמורה להילחץ מזה ? תודה רבה.

אאם אין חיידק אז דלקתץ נגרמת מתרופות או ממאזן חומצה לא תקין , בכל אופן אם זה לא גורם לסימפטומים אז אין לזה מצשמעות קלינית כי ברוב הביופסיות שמתקבלות בקרב אנשים אסימפטומטים מתקבלת תשובה של דלקת כרוני.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה