בעיות בקיבה כמה חודשים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

05/11/2019 | 14:49 | מאת: בן

כבר כמה חודשים שאני סובל מצרבות, נפיחות בבטן, קשיי נשימה, עייפות כללית, בעיות עור שונות כתוצאה מכך. סבל יום - יומי אין יום בלי כל התסמינים. עשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות, בדיקת חיידק הליקובקטור תקין. אני בן 28, מהי הבעיה שלדעתך יתכן ואני מתמודד איתה? תודה רבה מקרב לב

קדם כל הרגלי תזונה לא נכונים גש לדיאטנית ותעזור לך אם צריך טיפול לצרבות ולנפיחות רופא המשפחה יכול לעזור בתרופות נוגדות חומצה , פרוביוטיקה , ותרופות אחרות

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה