הליקובקטר פילורי עקשן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/11/2019 | 18:10 | מאת: מרדכי

שלום האם יש עיניין להגיע רופא מומחה זיהומולוג לאחר כישלונות רבים בטיפול של הליקובקטר פילורי הומלץ לי לפנות זיהומולוג אשר מומחה במחלות זיהומיות בעל שם עולמי בתחום ההליקובקטר מה הרופא חושב ?

אפשר להתייעץ רק באמת אם אתה נורא סובל מכאבים שהחיידק אחראי להם כי החיידק קיים אצל כ 50% מהאוכלוסיה באפן גס ללא תלונות אצל הרוב ולא צריכים לחסל אותו בכל מחיר , לפעמים טיפול בתרופות נוגדןת חומצה לתקופה מסויימת יכולות להיות יעילות

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה