מעקב קולונסקופיה המשך תשובה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

30/10/2019 | 11:44 | מאת: מיכל

זה מה שענית לי דר נכבד "להגיע לגסטרואנטרולוג במידה ויש דימום חדש גם אם נעשתה בדיקה לפני כשנה וחצי יש לחזור על קולונוסקופיה" זאת קצת תשובה מוזרה לא?אם הבדיקה תקינה עושים אותה כל עשר שנים .ואם יש מטופל עם סיכון עושים כל חמש שנים .מה זה סיכון ?או ממצא בבדיקה או דימום ביציאה.אז לפי מה שאתה אומר כל פעם שאני רואה דם ביציאה נעשה קולונסקופיה מה דעתך?

פורום אינו תחליף לבדיקה רופא פני לגסטרואנטרולוג באופן מסודר ובהתאם לקליניקה , ממצאים בבדיקה פיזיקלית, מעבדה יחליט אם יש צורך בקולונוסקופיה חוזרת. בהצלחה !

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה