קולונסקופיה לפני שנה וחצי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/10/2019 | 16:02 | מאת: מיכל

שלום וברכה בת 50 בריאה בלי תורשה של סרטן כל שהוא .עשיתי קולונסקופיה לפני שנה וחצי שהייתה תקינה לחלוטין וגם לפני ארבע וחצי שנים תקין לחלוטין .למה אני עושה כל 3 שנים כי המחלה הזו מלחיצה אותי מאד.היום ביציאה היה נדמה לי שראית דם או עגבניה בקצה של יציאה .סליחה על התיאור אבל יציאה כמו נקניק שחלקה החיצוני היה נראה כמו פס של דם או פס של קליפה מה לדעתך אני צריכה לעשות ?

להגיע לגסטרואנטרולוג במידה ויש דימום חדש גם אם נעשתה בדיקה לפני כשנה וחצי יש לחזור על קולונוסקופיה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה