לאחר בדיקת קפסולה התקבלו התוצאות..

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/10/2019 | 13:40 | מאת: קאפה דיאם

שלום רב. בת 37, סובלת 4 שנים מכאבים בטן עליונה ובית חזה.ברקע apla ונורופתיה של מערכת העצבים הקטנה. נעשו המוני בדיקות שהעלו חרס. בבדיקה האחרונה ( קפסולה) נכתב כך: ממצא בקיבה עם רירית בצקתית והירפאמית עם ארוזיות במרכז.כל השאר תקין... לסיכום: רירית תקינה של המעי הדק, ללא עדות מחלת מעי דלקתית, ממצא בקיבה, קרוב לוודאי דלקתי,אך יתכן ומסביר קליניקה. דרושה קורלציה עם ממצאים של גסטרוסקופיה. מציינת שהגסטר' יצאה תקינה, עם חשד קל מאוד לגסטריטיס. הביופסיות יצאו תקינות. יש לי תור לפרופסור קרבן בעוד שבועיים. האם זה מצב שדורש התערבות מוקדמת יותר? האם זה מעיד על גסטריטיס? תודה רבה....

יכול להעיד על גסטריטיס יש מקום לבצע גסטרוסקופיה יכולה להמתין לדר קרבן

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה