שימוש באנציפלמד על דעת עצמי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

07/10/2019 | 08:23 | מאת: ליזה

שלום, בגלל ריבוי גזים ושינוי תזונתי שלא עוזר, חשבתי לנסות אנציפלמד ע"פ המלצה של חברי קבוצת מעי רגיש. 1- האם עלול לגרום נזק? 2- כמה זמן להשתמש על מנת לראות שיפור? מתי מפסיקים? . 3- יש בדיקה לוודא חוסר באנזימים, מהי? ניסיתי אנזימים צמחיים ולא עזר (זים קל/זים גז וכו')

פנה לרופא משפחה על מנת לקבל מרשם מסודר ישנן בדיקות. לא כל כך מדויקות. כשיש חשד לאי ספיקת לבלב לעיתים מנסים לתת אנזימים תחליפיים תוך מעקב אחר סימפטומים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה