אכילה של תולעים בעוף מבושל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/09/2019 | 22:04 | מאת: חנה

היום הפשרנו כרעיים של עוף ובישלנו בתנור בחום של כ- 200 מעלות. להפתעתנו אחרי שאכלנו ממנו לא מעט, הסתבר שהוא רוחש תולעים. האם יש חשש שסוג זה יתפתח בקיבה? איך כדאי לנהוג כדי למנוע התפתחות שלהם בגוף? (יוצאים בעוד שלושה ימים לטיול משפחתי בחו"ל)

לקריאה נוספת והעמקה

אין כל חשש

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה