כאב בטן לאחר קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

22/07/2019 | 17:23 | מאת: סני

היי אתמול בבוקר, אזור 9, עברתי בדיקת קולונוסקופיה. הרופא אמר שהבדיקה עברה בסדר ולא נמצא דבר. עם זאת, אני חווה כבר יומיים כאב בטן חלש, אך לפעמים חד, בעיקר בצד שמאל של הבטן (לפעמים גם באזורים אחרים). האם יש סיבה לחשוש? להיבדק לסיבוכים?

23/07/2019 | 19:09 | מאת: סני

אציין כי כרגע הכאב עוד נמשך, בעיקר בבטן תחתונה כאב עמום או אפילו יותר תחושה של אי נוחות. הלכתי לשירותים ולא נראה דימום, הצואה נראית תקינה. בת 21. אני מאובחנת כבעלת מעי רגיז.

אי נוחות בטנית ונפיחות שכיחים אחרי בדיקה. בהמשכות התסמינים יש לפנות לרופא המטפל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה