טיפול אנטיביוטיקה לחיידק הפילורי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/07/2019 | 08:49 | מאת: אריק

קיבלתי לפני שנה את האנטיביוטיקה לחיידק הפילורי סבלתי לפני זה תקופה מצרבות חזקות כרגע אני לוקח כל יום כדור אומפרדקס 20 מ"ג פעם ביום. אני מרגיש טוב סך הכל והצרבות נעלמו בבדיקת גסטרו נמצא החיידק פעיל בקיבה הרופא המליץ על סדרת אנטיביוטיקה חדשה. אני לא נלהב לקחת שוב את הכדורים שלא בטוח שישמידו את החיידק. השאלה שלי אם אפשר לוותר על האנטיביוטיקה ואם אני לוקח בכך סיכון תודה מראש

חיידק ההליקובטר יכול לגרום למחלות קשות בקיבה. מומלץ נטילת טיפול עד הכחדת החיידק

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה