וושט על שם בארט..........

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/06/2019 | 20:04 | מאת: נועה

שלום, אני בת 27, מזה מס' שבועות שאני סובלת מצריבה חזקה בתוך הגרון וקשיים בנשימה, הייתי בבדיקת גסטרו שקבעה שיש לי בקע סרעפתי גולש ונתנו לי לשתות קונטרלוק 40 מ"ג פעמיים ביום. אני כבר שבוע שותה את התרופה אך ללא שיפור ניכר. הדבר המשמעותי שמפריע לי זו תחושת הצריבה בוושט והקושי לקחת נשימה עמוקה, אני בחששות ובפחדים שייתכן ומדובר בוושט על שם בארט, רציתי לדעת האם בבדיקת הגסטרו שעשיתי היו יכולים לעלות על משהו כזה או שהיו צריכים לאבחן באופן ספציפי מצב כזה? אני בחששות אדירים, אשמח לקבל תשובה במהרה.

בצרבת הנמשכת שנים מקובל לעשות גסטרוסקופיה בשאלה של בארט. באם בגסטרוסקופיה לא נצפה בארט, אז אין כנראה אין לך. בארט כשלעצמו לא עושה צרבת/כאבים.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה