וושט על שם בארט- האם ניתן לקחת חומצה בבליעה?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/06/2019 | 16:17 | מאת: מיכל

שלום, יש לי רילפוקס קשה ובקע סרעפתי ואני לוקחת נקסיום במינון מירבי ויש לי וושט על שם בארט. בנוסף יש לי נוריופתיה סוכרתית, ורציתי לקחת טיפול בחומצה אלפא ליפואית. הבעיה היא שאני לא מצילחה לבלוע כמוסות גדולות. האם פתיחת תוכן הכמוסה ובליעה שלה עם מים עלול להיות מסוכן עם וושט על שם בארט מכיוון שזה חומר חומצי חומצה אלפא ליפואית? אני חוששת שזה עלול לצלק יותר את הוושט או לפגוע בו. תודה רבה

לא, אבל אני לא בטוח לגבי יעילות התרופה כאשר נוטלים אותה עם פתיחת תוכן הכמוסה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה