שאלות לבירור לחיידק הקלובאקטור

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

19/05/2019 | 19:11 | מאת: שואל

שלום דר אני אמור לבצע בדיקת נשיפה לחיידק הליקובאקטור. כעת אני מטופל בתרופות שני כדורי לנטון. השאלה שלי כמה זמן עלי להפסיק את הלנטון כדי לבצע את הנשיפה? מספיק שבוע ימים? שבוע ימים יספק תוצאה מהיימנת לבדיקה בבקשה? עוד שאלה בבקשה אם אני אקבל טיפול ניוטרופי טבעי לחיידק זה, עוד לפני ביצוע הבדיקה האם הדבר הזה עלול לשבש את תוצאת הבדיקה שאני עשוי לבצע? כל טוב

לגבי לנטון מספיק הפסקה של שבוע ימים טיפולים נויטרופטים אני לא יודעת ולא מכירה טיפולים יעילים כאלה, רצוי לשאול אתת הנוטרופט כמה זמן צריך להתרחק מבדיקת הנשיפה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה