פרוביוטיקה עקב לקיחת אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

14/05/2019 | 11:37 | מאת: יהודית

שלום, הבן שלי (10 חודשים) לקראת טיפול מונע של דלקות אוזניים בעזרת מינון נמוך של אנטיביוטיקה למשך 3 חודשים (יכול להיות שאפילו יותר זמן). תהיתי לגבי הצורך לתת פרוביוטיקה בכל הזמן הזה. ואם כן מה המינון? יש לציין שעל פניו נראה שסוג האנטיביוטיקה שהוא מקבל לא השפיע בצורה כלשהי על היציאות שלו עד היום.

14/05/2019 | 14:38 | מאת: ניר

תנסי פרוביוטקיה ביו 25 מליארד חיידקים של סופר הוב לא אלטמן היא חזקה מעוד. יש לשתות שעתיים אחרי נטילית האנטי אסור ביחד.

אני לא יודעת לגבי הבטיחות של פרוביוטיקה בתינוקות שמערכת החיסון שלהם עדיין לא בשלה . לא הייתי ממליצה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה