כאבים לאחר בדיקה א.א.ג

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

14/05/2019 | 06:49 | מאת: מיכל

שלום ותודה,,שאלה אולי אחרת ומטרידה אותי, , מיום שבת כואב לי זוועה הגרון בצד ימין כמו דקירה שאני בולעת את הרוק או האוכל כאבי תופת וגם הקרין לאוזן. הלכתי היום לרופא שבדק אותי עם מראה ואמר לי שיש לי פתח כזה ענק שאפשר לראות את הוושט , הקיבה והכל עד למטה (מה זה עד למטה). כמו כן שמתי לב שהכניס את המראה ממש ממש עמוק לתוך הגרון. אחר כך בדק לי את האוזן עם מכשיר ואור שהוא נראה לי מאד ארוך (אוטוסקופ). שתי שאלות דחופות בבקשה נכנסתי לפחדים, האם בדיקה עם המראה אפשר לנגוע במיתרי הקול או באיברים אחרים בגרון כמו וושט או בחיך מפני שיצאתי ממנו פתאם יש לי גירוי בגרון שלא היה לי לפני הבדיקה ושורף לי בוושט וגם צרבת ואני מכחכחת וקשה לי לנשום זה לא היה לפני הבדיקה.. למה?? והאם הבדיקה באוזן עם המכשיר שהוא ארוך (ישנם כל מיני אורכים ואצלי היה ממש ארוך) יכול לפגוע בעור התוף? אנא תשובתך בהקדם,, תודהה רבה רבה רבה

לא אמור להיות נזק משתי הבדיקות טבעי שיהיו מיחושם שתארת זה יחלוף

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה