בחילות בלילה מתוך שינה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/05/2019 | 23:48 | מאת: ליטל

שלום, רציתי לשאול מדוע אם אני אוכלת עד 3 שעות לפני השינה אני קמה מתוך שינה עם בחילות קשות שמצריכות אותי לקחת פרמין ורעד. האם זה תקין וממה זה נגרם? תודה.

זמן התרוקנות קיבה הוא כ 4 שעות אז אם את אוכלת ארוחה עיקרית ותוך פחות מ 4 שעות הולכת לישון רוב האוכל טרם עוכל ופונה מהקיבה , פשוט לשנות הרגלי אכילה

14/05/2019 | 09:21 | מאת: ליטל

זה קורה לי גם עם ארוחה קלה של פרוסת לחם. יש אנשים שיכולים לאכול ארוחה כבדה וללכת לישון וזה לא יפריע להם, האם זה לא חריג?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה