טעם חמוץ בפה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/03/2019 | 23:16 | מאת: סיגלית

מזה כחודש אני מרגישה טעם לא טוב בפה, בעיקר בחך העליון מצד שמאל. טעם חמצמץ..עשיתי משטח לשון, לאחר כשבוע נתקבלה תשובה שאין צמיחה.הלכתי לרופא אאג, בדק אותי, אף, אזניים גרון, בלוטות.. הכל לדבריו תקין. המליץ לעשות שוב משטח שיצא גם הוא תקין. מאחר ומדובר על צד אחד של החך הלכתי לרופא שיניים שיבדוק אם מדובר בבעיה בשן. נעשה צילום והרופא לא מצא שום בעיה. חזרתי לרופאת המשפחה ואמרתי לה שאני סובלת לעיתים מצרבות ולפעמים רפלוקס ושאלתי אם זו יכולה להיות הסיבה לטעם, נתנה לי נקסיום 40 מג, לחודש לראות אם ישפיע ואם לא תשלח אותי למרפאת פה ולסת. מדובר בטעם חמוץ מלוח וזה די משגע אותי. מרגישה אותו במשך כל היום למעט בבוקר כשאני קמה מהשינה. האם אפשר לקבל עצה מה עושים?

ניכר שרופאת המשפחה מסורה מאוד ופועלת בצורה נכונה. במידה ורופאת המשפחה תראה לנכון שיש צורך גם בבירור גסטרו נשמח לעמוד לרשותכן.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה