תחושת אי נוחות בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/03/2019 | 20:53 | מאת: דודי

שלום כבר כמה ימים מרגיש מן תחושה לא כואב אלא משהו לוחץ במקצת אי נוחות כזאת בבטן התחתונה צד ימין לפעמים צד שמאל מה זה יכול ליהות ? כמובן שקבעתי תור אבל מן הסתם צריך לחכות.. בדיקות רגילות דם,שתן,תריסיות אקג צילום חזה שעשיתי היו תקינות. מה יכול לנבוע תחושה כזאת ? מה שאני חש לאחרונה? גידול? או איזה דלקת ? כיב ?

לכאבים בבטן תחתונה סיבות רבות ומגוונות - מע העיכול, מע השתן וכו לא ניתן לדלג על שלב הפגישה עם הרופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה