שאלה תודה רבהההההההה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/03/2019 | 20:05 | מאת: דן

שלום לפני יומיים שאלתי לגבי בדיקת אולטראסונד שעברתי וכתבתי.תוצאות בדיקה יצא הכל תקין רק דבר אחד .כבד אינו מוגדל. ללא גושים .עם הסננה שומנית .בסגמנט 4 קדמית לפורטה אזור קטן היפוסונורי 16 ממ יכול להתאים לשארית רקמת כבד תקינה .מה זה אומר היפוסונורי האם צריך מעקב ואם כן כל כמה זמן .תודה רבה זה מה שכתבתי עכשיו אני רואה בדיקה לפני שנה וחודשיים אותו רופאה בודק שכתוב אותו דבר קדמית לפורטה שרידי רקמת כבד תקינה בעל מבנה היפוסונורי ללא גושים האם אפשר להרגע או להמשיך ברור

ממצא ידוע אשר קיים זמן רב ללא שינוי עם התיאור מעלה אכן מרגיע. בכל מקרה רצוי לפנות עם התשובה הרשמית לרופא המשפחה על מנת שיוודא שאכן כך הדבר ויעריך את הצורך בהשלמת בירור בהתאם לתמונה הכוללת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה