מוטרדת מאוד. מה עושים במקרה זה?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/02/2019 | 08:34 | מאת: זיוה

שלום אני בת 50, שוקלת 50 קילו גובה 1.56 מזה כמה חודשים יש לי כל היום וכל הלילה גזים בבטן והכי גרוע שהם ריחנים. עשיתי בדיקת קולונסקופיה לפני שנה והיתה תקינה. אין לי גם הליקובבטר. עשיתי אולטראסאונד בטן ויצא שיש לי על הכליה השמאלית AML בגודל 0.4 ופוליפים בכיס המרה הגדול שביניהם כ0.5. האם יש קשר בין הדברים? הדבר מטריד אותי מאוד ולא נעים לי גם ממשפחתי. ממה זה יכול להיות? האם זה מעיד על בעיה אצלי?

שלום זה ריבוי גזים לא מסוכן לא לאכול פחמימות ולקחת כדור COLOTAL

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה