סיבוך לאחר ניתוח מעי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/12/2018 | 15:25 | מאת: אורלי

אני אחרי 3חודשים לאחר ניתוח אקספלורציה שעבר ללפורוטמי בשאלה של מעי כלוא עם סיבוך של פרפורציה במעי. בדיעבד לא היה שום דבר. אני עם נפיחות נוראית כמו הריון וכאבים עברתי c.t מס פעמים שנמצאו הדבקיות של לולאות בדופן המעי ופרט חזה בדיקות דם תקינות. הרגשה נוראית של נפיחות ללא מזון יציאות יומיות לרוב דמוי שלשול. ואחרי אוכל . חתיכות אוכל עולות ללע. אודה על תשובתכם המהירה

התלונות יכולות כן ולא להיות משניות לניתוח שעברת. מציע לפנות להערכת גסטרואנטרולוג מסודרת.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה