כאבים בחזה ובבטן עליונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/06/2018 | 12:13 | מאת: רוני

שלום מזה זמן יש לי כאבים בחזה, עם נדידה לפעמים לבטן עליונה ממש מתחת לצלעות. הכאבים לא רצופים. וזה בא והולך. זה התחיל לפני כ 18 שנים, ואז גילו אצלי בקע סרעפתי. התופעות נעלמו לכמה שנים, וחזרו בקטן לפני כשלוש ארבע שנים. בשנה האחרונה זה יותר תכוף, ומאד מציק ומדאיג. בחודשים האחרונים עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה, ולא מצאו כלום. עשיתי בדיקת נשיפה, לא מצאו כלום. עשיתי מיפוי לב, יצא תקין. אילו עוד אפשרויות של בדיקות עומדות לפני? תודה רוני

כאבים בחזה יכולים לבוא ממקור שריר-צלעות, מערכת העיכול, לב (גם אם המיפו תקין), כלי דם גדולים, ריאות ועוד. לא תמיד מצליחים לעלות על מקור הכאב. עליך לפנות לרופא המטפל על מנת לאפיין את סוג הכאב ולכוון אותך לרופא המתאים

13/06/2018 | 11:30 | מאת: רוני

תודה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה