כאבים קלים היום בבליעה באזור שמתחת לחזה בצד ימין וגם במרכז

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/05/2018 | 19:53 | מאת: נינה

פעמיים היום "גרפס" היה מלווה בכאב אחרי האכילה. תחושה של שריפה ומידי פעם מיחוש מפושט כמו דקירה באזורים שונים מתחת לחזה. ובנקודה מרכזית בגב . הגרון לעיתים מתייבש מאוד עד כדי צריבה חזקה. מתעוררת בלילה בגלל גרון יבש מאוד וקושי לנשום. בת 62 לפני שלוש שנים קרע ברירית הושט שהתאחה. בבדיקות יש לי טבעת מלורי. מטופלת בנקסיום מ"ג פעם ביום. 20 ללא הפסקה וחיה בחשש וחרדה מההשלכות של השימוש בו.

לבירור גסטרואנטרולוגי מסודר. הסיפטומים שאת מתארת לא ספציפים בנתיים המשך נקסיום

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה