ריפלוקס וכעת ליחה כתוצאה ממחלה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

11/04/2018 | 14:58 | מאת: מאי

שלום, מס' שאלות... עשיתי בדיקה לפני מס חודשיים ואבחנו לי רפלוקס (בגסטרו בבי"ח מאיר) ... כמו כן אני כרגע מקבלת טיפול בלנטון... היה טיפה שיפור.. לפני כחודש הייתי חולה בשפעת ומאז יש לי מלא ליחה בגרון מה שלא היה קודם וכתוצאה מהליחה גם בחילות מאוד לא נעימות... המצב נמשך כבר מאז שהייתי חולה. נבדקתי ע"י א.א.ג והוא אמר שהוא חושב שהליחה זה כתוצאה מהמחלה שהייתי חולה לפני כחודש... 1.רציתי לשאול האם יש מצב שהליחה והבחילות יכולות להיות קשורות לרפלוקס? כמו כן אני ממשיכה ברור בגסטרו של בדיקות תנועתיות הושט ובדיקה של התכווצות שריר הקיבה שחושבים אולי יש שם בעיה... 2.האם יש בדיקות נוספות שאני יכולה לעשות מאחר ולמרות הלנטון יש לי עליות של מזון במיוחד אחרי ארוחות ואמרו לי גם שבכלל הרפלוקס שלי לא חומצי ואני לא כל כך בטוחה שהתרופה ההזאת מתאימה לבעיה שלי...ושאלה אחרונה 3. לגבי הבדיקה של תפקוד שריר הקיבה נאמר לי שגם אם ימצאו לי שיש לי שם בעיה התרופה של זה פוגעת בלב ולכן לא יתנו לי אותה... מה עלי לעשות במצב כזה? רק שינוי אורך חיים? בתודה!

כן זה יכול להיות קשור צריך לשפר את טיפול ולבצע בדיקה נוספת PH METRIA

14/04/2018 | 18:55 | מאת: מאי

איך אפשר לשפר את הטיפול?:( שום דבר לא עוזר ותמיד ישר אחרי ארוחות לא משנה מה אני אוכלת יש עליות של אוכל כלפי מעלה וגם יש רעשים של עיכול במעיים מצד שמאל... וכל זה בלי קשר לליחה שעכשיו יש כתוצאה ממחלה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה