כאבי בטן חזקים שמצריכים שירותים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/03/2018 | 00:30 | מאת: אופק

שלום יש לי כאבי בטן שמצריכים שירותים מימה זה יכןל להיות לאחר יציאה יש הקלה אבל אחרי כמה שעות עוד פעם כאבי בטן שמתריכים ליכנס לשירותים עשו לי גסטרו וקןלנסקןפיה תקינות ובדיקות דם וגם בדיקה לצלעאק ואולוסנד בטן גם תקין..תיתן לי המלצות בבקשה איזה בדיקות עוד לעשות אני סובל מאוד מהבטן יש גם עצירות יציאות חלקיות פעם שלשול פעם רגיל מה זה נמאס לי כבר מהכאבים האלה

לכאבי בטן סיבות רבות !! ניכר כי עברת בירור משמעותי שלא העלה סיבה לנ"ל. עם זאת מציע לפנות עם הפרטים המדוייקים לרופא המשפחה אשר ינחה אותך לגבי צורך בהשלמת בירור / ייעוץ נוסף.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה