לחץ נקודתי בחזה שמאל מקרין לגב .בלילות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/03/2018 | 06:25 | מאת: לימור

שלום 3 חודשים כאבים לוחץ בגב מקרין ללב .לאחרונה כאב רצוף כמו אגרוף .כאב שלא מרפה.כולל בחילות וגראפסים .יש גם גזים כבר כמה חודשים.חזקים . ניגשתי לבית חולים עשו לי רנטגן.אקג.בדיקות דם .ושלחו אותי לסיטי רק בעוד חודש מה לעשות ? לבלב? לב? קיבה?

ישנן סיבות רבות אשר יכולות להסביר את תלונותיך, הראשונה בחשיבות שיש לשלול אותה הינה בעיה שקשורה בלב. לאחר שלילת מרכיב זה ניתן להשלים בירור בכיוון של מערכת העיכול - דלקות בקיבה, דרכי מרה וכו' מציע לפנות לרופא המשפחה על מנת להחליט על תכנית בירור מסודרת.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה