קושי נשימה, כיווץ ולחץ בבבטן ובסרעפת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/03/2018 | 19:46 | מאת: ציון

שלום רב לפני שמונה חודשים התחיל לי משהו מאוד מוזר בגוף. יש לי קשוי לנשום מהגרון, ממש כאילו משהו חונק אותי. בבוקר כשאני קם אני לא מרגיש כלום ואז זה בא. בהתחלה זה היה בה בא והולך ובזמן האחרון זה ממש קורה כל יום ואף מתחזק. אני מרגיש כאילו השקדים מכוווצים וקשה לי לנשום, בנוסף אני מרגיש כמו מין כיווץ ולחץ הסרעפת ולעתים מרגיש גם את איזור הלב הדבר הראשון שעשיתי זה הלכתי לרופא א.א.ג והוא אמר שהוא לא רואה כלום חשוד לאחר שהכניס מצלמה זעירה דרך האף הדבר הבא שעשיתי היה בדיקת לב כללית כולל אולטראסאונד ומאמץ. ממצאי בדיקת הלב היו תקינים לחלוטין אך הדוקטור ראה שיש לי קושי בנשימה לאחר מספר דקות אל ללא קשר לתפקוד הלב ושלח איתי לעשות צילום חזה שעשיתי באופן מיידי אך עדין לא קיבלת תשובות עוד רופא שראיתי במקביל נתן לי כדורים לקיבה כדי לראות אם יש קשר לחומציות בקיבה יש לצין שאני בן 40 במשקל תקין ויציב במשך שנים רבות ובנוסף חי אורך חיים בריא, מתאמן, לא מעשן, ואוכל די מסודר ונקי נכון לרגע זה איני יודע מה היא מקור הבעיה וזה פוגע מאוד באיכות החיים שלי האם יש איזה שהיא עצה שהייתי יכול לקבל מכם בבקשה ? תודה רבה מראש

לצערי הרב לא ניתן לתת מענה הולם לפנייתך דרך מדיה זו. מציע לפנות לרופא המשפחה ולראות מה ניתן להשלים מבחינת הבירור.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה