מעי עצל עצירות ודימומים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

21/03/2018 | 15:02 | מאת: אנה

שלום רב, בעקבות מחלת הבולמיה שממנה סבלתי במשך 5 שנים והחלמתי המעי הפסיק לתפקד טוב ואני סובלת מעצירויות ודימומים למרות שאני אוכלת בעיקר מזונות רכים ונוזליים, סלטים ומעדנים. הלכתי לבדיקת קולונוסקופיה והגסטרולוג אמר שיש לי מעי עצל ונתן לי מרשם של לקסדין ל3 חודשים. לאחר טיפול של 3 חודשים החלטתי להפסיק ליטול לקסדין מאחר והוא ממכר. עכשיו אני שוב סובלת מעצירויות וגזים ונפיחויות למרות שאני אוכלת נוזלים בעיקר. מה ניתן לעשות כדי לגרום למעי להתחיל לעבוד שוב? (בת 28) תודה רבה

תוספת סיבים, שתיה מרובה ופעילות גופנית. במקביל להשלים ייעוץ גסטרו מסודר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה