בדיקת גסטרוסקופיה שעברתי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/03/2018 | 22:50 | מאת: שלמה

אני בן 66 ועשיתי בדיקת גסטרוסקופיה וכתוב בין היתר בתשובה: תרסריון מעט מגורה עם התכייבויות קטנות בבצל . חלק שני תקין מה זה אומר? האם צריך לטפל בזה והאם יש בכך חשש לגבי העתיד? ומתי כדאי לעשות בדיקה נוספת. בתודה מראש

ברמת העיקרון עשוי להתאים למחלה פפטית (נזק מחומצה או חיידק) מציע לבדוק נוכחות הליקובקטר במידה ולא נבדק מן הסתם רצוי לגשת עם הדוח המסודר להערכה מסודרת עם התייחסות פרטנית יותר (אפשרויות נוספות / אחרות וכו)

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה