כאבי בטן תחתונה גזים מרובים עצירות שלשולים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

07/03/2018 | 03:24 | מאת: שניר

שלום יש לי 7 חודשים כאבים בבטן התחתונה הרבה מאוד גזים במשך כול היום שלשולים בשבוע אחרון יום שלשול יום לא סובל מעצירות גם יש יציאות אבל חלקיות אני נמנע ממוצרייייי חלב לראות עם סה עושה את הכאבים והגזים שלוש ימים לט אכלתי גבינה ועדיןןן כאבים גזים עצריןת שלשולים יום כן יום לא עצירות קולנסקופיה מלאה תקינה גסטרו תקין אולטרנד בטן תקין תחתונה עליונה כאבים בבטן התחתונה יותר וצורך לתפנות גסטרו לקחו ביוספיה שיצא תקין ...מזה יכול להיות אני משתגע צליאק אין גם תודה

אכן נשמע שאתה סובל. ניכר כי עברת בירור משמעותי. רצוי לפנות לייעוץ מסודר עם כל תוצאות הבירור שעברת עד כה ולראות אם ניתן לעזור - השלמת בירור נוסף / טיפול וכו' לצערי לא ניתן לעשות זאת דרך מדיה זו.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה