בעיות בבטן- יציאות רכות כבר חודשיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/03/2018 | 14:36 | מאת: חן

היי, אני לא יודעת אם זה קשור אבל זה התחיל ככה: לפני חודשיים בערך כנראה שתיתי אלכוהול לא איכותי והיה הקאות של יומיים בערך וכאבים בקיבה, לקחתי אומפרדקס ולקחתי גם תכשיר ששותים בשם ומאלוקס פלוס שבאמת העביר לי את הכאבים העזים מה כן, מאז נהיה לי מצב של יציאות רכות כל הזמן ממש רך ומיימי ואחרי יציאה מרגישה שלא באמת התרוקנתי, זה כאילו יש לי עצירות אבל כשזה יוצא, יוצא קצת ויציאה רכה. בעבר לא היה לי שום בעיה תמיד יציאות סדירות והכל היה רגיל רק מאז משהו נדפק לי. כבר חודשיים שזה לא מסתדר. מה עלי לבדוק ? איזה רופא מתמחה ומה אתם חושבים שזה? תודה

במידה ובתסמינים עליהם את מתלוננת ממשיכים רצוי ללפנות לרופא המשפחה אשר בהתאם יפנה אותך לבדיקות / ייעוץ נוסף.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה