צרבת, מתי והאם צריך לדאוג?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

27/02/2018 | 20:44 | מאת: ענתי

ערב טוב מיום שבת, אחרי אכילת חמין) אני סובלת מצרבות. מה עושים? מתי צריך לגשת לרופא? ניסיתי לשתות חלב, מים קרים, שקדים לבנים טריים? האם ומתי צריך לדאוג? תודה מראש ענתי

28/02/2018 | 17:29 | מאת: ד"ר דן פלדמן

מציע לפנות לרופא המטפל, שכן צרבות יכולות להיות ביטוי לבעיה במערכות שונות כגון הלב. בכל מקרה לפי התיאור שלך, הצרבות הופיעו לאחר ארוחה "ושומנית", ממליץ להמנע ממזונות שומניים/חריפים, שתיית מים בלבד, להמנע מקפאין, אלכוהול. ליטול טיפול בנוגדי חומצה לפי הנחיות הרופא המטפל.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה