כאבים בושט ובבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

27/02/2018 | 12:15 | מאת: רון

שלום, אני כבר כמעט שבועיים סובל מכאבים בבטן התחתונה ובושט (כמו הרגשה ששורף). לקחתי אומפרדקס שלא ככ עזר ועכשיו אני מחכה לעשות בדיקת נשיפה. אולטרסאונד בטן עליונה תקין. בדיקות דם תקינות למעט GGT שהיה מעט מוגבר (פעמיים). מה זה אומר? האם בכל זאת מדובר בדלקת בקיבה? מה ההמלצות? תודה.

28/02/2018 | 17:27 | מאת: ד"ר דן פלדמן

מציע להמתין לבדיקת הנשיפה. במידה והתסמינים ימשיכו ולא יגיבו לטיפול, לפנות למרםאת גסטרו לייעוץ ולשקול ביצוע גסטרוסקופיה בשלב הראשון.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה