בעיה של עצירותתתתתתת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

19/02/2018 | 14:42 | מאת: אביהו

יש לי כבר תקופה עצירות וזה לפעמים משתנה ולפעמים עובר ולפעמים חוזר וממשיך כמה ימים ואני אוכל ואוכל ולא בא לי לשירותים ואין לי כאבי בטן זה מוזר ואני מקפיד לשתות מיץ תפוזים טרי סחוט בבית כל יום וגם לא מועיל ירקות אני לא אוכל כמעט כי אני לא מתחבר אז אני אוכל דגים בשר מעדני חלב עוגיות עוגה חלבית ואין לי פעילות לשירותים מה שמוזר שאני נוגע בעיניים או שוטף אותם פתאום לא בא לי לשירותים או כן בא לי ככה זה כל פעם משתנה מה עושים?

21/02/2018 | 09:03 | מאת: ד"ר דן פלדמן

ראה תשובה לגבי עצירות מהימים האחרונים. ממליץ על דיאטנית, שתייה מרובה ושלילת דגלים אדומים על ידי הרופא המטפל.

21/02/2018 | 15:49 | מאת: אביהו

אפשר לקבל קישור למה שאמרת? אני לא מוצא כלום

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה