כאבים לאחר בדיקת קולונוסקופיה משולב

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/02/2018 | 08:50 | מאת: גליה

לפני 5 ימים עשיתי קולונוסקופיה ואנדוסקופיה באותו זמן. חמאס יש לי לחץ וכאבים בבית החזה שלא היה לי מעולם שמתגברים הזמן ההבליעה של רוק , אוכל או שתיית מים אפילו. כאבים נוראיים עם כל בליעה. מה הסיבה לכך ואיך אפשר לפתור את הבעייה הזו. נאמר לי שזה בגלל החדרת אויר בזמן הבדיקה. תוך כמה זמן צריך לעבור כאבים אלה. האם אפשר לזרז את הוצאת האויר או שזה צריך לצאת לבד. נא תשובתכם . תודה מראש

21/02/2018 | 08:28 | מאת: ד"ר דן פלדמן

אמנם ייתכנו כאבים לאחר הבדיקה אבל מבחינת התלונות על הקושי בבליעה, ממליץ לפנות בהקדם לרופא המבצע את הבדיקות ולעדכן אותו/רופא מטפל/מיון להערכה מסודרת.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה