חשד לתולעים במעיים עזרתכם

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/02/2018 | 02:08 | מאת: שיר

שלום רב, כבר כמה חודשים שיש לי מה שנראה כמו שומשום או אורז בצואה, כאבי בטן גזים ולפעמים דחיפות להתפנות ,בנוסף בחילות קשות לפעמים ועייפות רצינית .. האם ייתכן שיש לי תולעים (מרפרוף באינטרנט הבנתי שאולי כן ) אם כן כיצד מטפלים ? זה מסוכן או שיכול לחלוף לבד ? אשמח לתשובה די מטריד הענין ..

16/02/2018 | 02:20 | מאת: שיר

לא ציינתי אני בת 34

17/02/2018 | 07:06 | מאת: ד"ר דן פלדמן

מהתיאור שלך אין יכולת להסיק לגבי תולעים או כיוון אחר. יש לפנות באופן מסודר לרופא המטפל, להבדק כולל לקיחת דגימות צואה. בהצלחה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה