טפיל בצואה Blastocystis hominis

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/02/2018 | 23:08 | מאת: שחר

בבדיקת פרזיטים בצואה התוצאה היתה טפיל blastocystis hominis ואני לוקח כדורים עבור זה. האם עלי להסיק מהתוצאות שיש blastocystis hominis בלבד ואין פרזיטים אחרים כמו תולעים למשל?

17/02/2018 | 07:29 | מאת: ד"ר דן פלדמן

ראה תשובות רבות בנושא זה מהשבועיים האחרונים.

24/02/2018 | 01:24 | מאת: ציפי

שלום לכם גילו לי לפני חודשיים hominish ויש לי בעיה לקחת טיפול אנטיביוטי כי אני מניקה ...רציתי לדעת מה יכול להיות אם אני לא יקח טיפול חוץ מהשילשולים וההרגשה הלא טובה רציתי לדעת אם היו לזה השלכות לעתיד לגוף או מחלות אחרות שיכולות להיבצר כתוצאה מחוסר טיפול ף

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה