האם בנפייבר ממכר ועלול לגרום למעי עצל?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/02/2018 | 22:27 | מאת: אנונימית

היי, עקב מעי רגיז אני משתמשת בבנפייבר מזה כשנתיים (פחות או יותר). התכשיר באמת עוזר לי, אבל לעתים יש לי תקופות בהן אין יציאות בלי שימוש בו/ יציאות מועטות (למשל בתקופה האחרונה). ואני קצת חוששת, למרות שאני נוטלת רק פעם- פעמיים בשבוע ולא באופן יומיומי. האם התכשיר ממכר? או לפחות מרגיל את המעיים? אם אפסיק את השימוש לא אוכל להתפנות? אודה לעזרה. בברכה.

13/02/2018 | 05:13 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, תכשירי סיבים כגון בנפייבר ודומיו מומלצים ולא גורמים למעי עצל.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה